Terras

Terras - Vloeren Peeters - Heusden Zolder
Terras - Vloeren Peeters - Heusden Zolder
De terrasspecialist

De terrasspecialist

Vloeren Peeters mag zich al meer dan twintig jaar een ware terrasspecialist noemen. Als geen ander weten we hoe belangrijk een mooi, sterk en onderhoudsvriendelijk terras is. Het is trouwens het verlengde van je interieur. Stijlvolle terrastegels vormen de perfecte schakel tussen je binneninrichting en je tuin. En dit alles in harmonie met de natuur die als onuitputtelijke inspiratiebron fungeert.

Terrastegels naar jouw smaak

Naast vloeren voor je interieur, ben bij Vloeren Peeters ook aan het juiste adres voor tuintegels op jouw maat. Of je nu een voorkeur hebt voor keramische tegels of natuursteen, kleine of grote formaten, wij voorzien een pasklare oplossing voor jouw tuinproject. Kom gerust eens langs in onze showroom in Heusden-Zolder om inspiratie op te doen. 

Contact
Liever een persoonlijke rondleiding? Maak een vrijblijvende afspraak

Kwalitatieve Terrasaanleg

Niet minder dan een uiterst kwalitatieve terrasaanleg, daar gaan en staan wij voor. Dankzij een ervaren team van verkopers, werfleiders en plaatsers hebben we een sterke reputatie opgebouwd in het aanleggen van terrassen. Na een uitgebreide bespreking van je plannen en wensen zorgen onze terrasplaatsers voor een vlekkeloze uitvoering en een perfecte afwerking. Neem je de plaatsing liever in eigen handen? Dan bezorgen we je alle technische info zodat je zelf aan de slag kan met je nieuwe terrastegels.

Inspiratie opdoen voor je terras?

Bezoek onze ruime showroom en laat je begeleiden door ons bekwaam team. Liever een persoonlijke afspraak? Contacteer ons dan hier.

Kwalitatieve Terrasaanleg

Inspiratie

Meer inspiratie kan je vinden op ons Instagram account of op onze Facebookpagina.


Meer realisaties >