Over ons

Over ons - Vloeren Peeters - Heusden Zolder
Over ons - Vloeren Peeters - Heusden Zolder
Perfecte afwerking sinds 1992

Perfecte afwerking sinds 1992

Vloeren Peeters is de specialist in kwalitatieve tegelsnatuursteen en parket. Je wenst het unieke cachet van je interieur dat ietsje meer te geven? Je zoekt een deskundige afwerking die perfectie uitstraalt of mooie tegels en natuursteen die een eigen sfeer oproepen? Misschien droom je wel van duurzaam parket dat je woning karakter verleent. Door jarenlange ervaring, kennis en creativiteit te bundelen, weet Vloeren Peeters als geen ander je een pasklare oplossing aan te bieden.

Contact
Liever een persoonlijke rondleiding? Maak een vrijblijvende afspraak

Vakmanschap op maat

Bij Vloeren Peeters dragen we vakmanschap echt wel hoog in het vaandel. Ons team van ervaren vakmensen en onze bekwame werfleiding staan garant voor een dienstverlening op maat. Dankzij onze eigen plaatsingsdienst van meer dan 15 professionals kan je rekenen op een uitstekende service. Ook in onze showroom is vakmanschap op maat troef.  Onze ervaren medewerkers loodsen je graag doorheen ons  ruim assortiment tegelsnatuursteenparket of laminaat.

Vakmanschap op maat
Voor elk project

Voor elk project

Wens je de plaatsing en afwerking in eigen handen te nemen? Dan leveren we je de gekozen vloer met alle nodige materialen, zoals lijmen en voegsels, en voorzien we je van alle technische uitleg. Als professionele vakman, particulier of doe-het-zelver kan je dus voor totaal- en doe-het-zelf-projecten terecht bij Vloeren Peeters. En dat voor zowel nieuwbouw- en renovatiewerken.