Natuursteen

Natuursteen - Vloeren Peeters - Heusden Zolder
Natuursteen - Vloeren Peeters - Heusden Zolder
Tijdloze natuursteen

Tijdloze natuursteen

Bij Vloeren Peeters wordt natuursteen gekenmerkt door zijn duurzaamheid en tijdloosheid. Het uitzonderlijke cachet van ons gamma natuurstenen vloeren zullen ook jou ongetwijfeld bekoren. Het is niet voor niets dat natuursteen zowel een eigen verbondenheid met de natuur als gezellige huiselijke warmte uitstraalt.

25 jaar vakmanschap

Sinds 1992 biedt Vloeren Peeters je zijn uitzonderlijke ervaring inzake tegels in natuursteen voor binnen en buiten. We gaan er dan ook prat op om je de beste soorten natuursteen van zowat over de hele wereld aan te bieden. Je persoonlijke smaak, zoals tegels uit marmer, graniet, lei-, kalk of zandsteen aangevuld met onze jarenlange ervaring, dat samenspel leidt gegarandeerd tot een uitgekiende en weloverwogen keuze.

Contact
Liever een persoonlijke rondleiding? Maak een vrijblijvende afspraak

Genot en onderhoudsgemak

Bij het selecteren van je hoogsteigen natuurstenen vloer houden we rekening met genot, uitstraling en met onderhoudsgemak. Bovendien verzekeren we je een vlotte afhandeling en een vooropgestelde planning die we altijd respecteren. Aarzel ook niet om een beroep te doen op de expertise van onze showroomspecialisten. Zij helpen je de natuursteen uit te kiezen die beantwoordt aan al je wensen.

Op maat van jouw project

Ben je particulier, doe-het-zelver, architect of interieurontwerper? Voor eender welk nieuwbouw- of renovatieproject kan je bij Vloeren Peeters terecht. Ook wanneer je je natuurstenen tegels wil laten plaatsen, staat onze eigen plaatsingsdienst van meer dan 15 professionals voor je klaar. Zo geniet jij steeds van een uitstekende service.

Genot en onderhoudsgemak
Benieuwd naar ons aanbod in natuursteen?

Benieuwd naar ons aanbod in natuursteen?

Maak dan hier een afspraak met een van onze showroomspecialisten of contacteer ons hier voor meer informatie. 

Inspiratie

Meer inspiratie kan je vinden op ons Instagram account of op onze Facebookpagina.


Meer realisaties >