Professionelen

Professionelen
Professionelen
Duurzame materialen

Duurzame materialen

Dankzij een ervaren team van verkopers, werfleiders en plaatsers heeft Vloeren Peeters een sterke reputatie opgebouwd bij architecten, interieurontwerpers, aannemers en promotoren.

Het uitkiezen van vloeren is geen sinecure. Vandaar wordt er veel belang gehecht aan de selectie van mooie en duurzame materialen in elke stijl. Laat je klanten in onze showroom kennismaken met een complete collectie die op een boeiende wijze wordt gepresenteerd zodat kiezen geen onmogelijke opdracht lijkt.

Deskundig advies

Je plannen en wensen worden deskundig besproken, zodat elk project de uitstraling krijgt die je klanten verdienen. Een reeds gewaardeerd pluspunt binnen het bedrijf is de service na verkoop, zoals vlotte afhandeling van prijsoffertes en het respecteren van de vooropgestelde planning.

  • Indien gewenst kunnen ook alle uitvoeringswerken, van chape tot en met het plaatsen van vloer worden uitgevoerd door onze eigen plaatsingsdienst van gekwalificeerde vakmensen.

Deskundig advies

Contacteer ons

Wens je een persoonlijke rondleiding in onze showroom of wil je kennismaken met Vloeren Peeters? Laat dan hier je gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.