Sterk in tegels

Tegels, daar is Vloeren Peeters sinds vele jaren een ware specialist in. Dankzij onze zorgvuldig opgebouwde reputatie kunnen we gegarandeerd ook voor u dat ietsje meer betekenen. U zoekt die ene warme en karaktervolle tegel met een ziel? De tegel die uw interieur, zaak, bureau of kantoor helemaal uniek maakt?

Vloeren Peeters kan dat allemaal met veel plezier voor  u betekenen. Of het nu gaat om een groot of een minder groot project. Als erkende professional staan wij u immers bij met oprechte raad en doelgerichte daad. Want een duurzame en esthetisch ogende afwerking is onze prioriteit.

Breed tegelassortiment

Vloeren Peeters biedt u een bijzonder breed tegelassortiment. Gegarandeerd vindt u er uw keuze volledig in lijn met uw budget en persoonlijke smaak. Maar laat ons duidelijk zijn! Het ruime tegelassortiment van Vloeren Peeters bestaat enkel uit de meest kwalitatieve en duurzame materialen. Het beste is nog niet goed genoeg voor u. Onze uitstekende contacten met zorgvuldig geselecteerde leveranciers dragen bij tot smaakvolle en eigentijdse tegelcollecties. Kiezen uit een dergelijk breed tegelassortiment is natuurlijk niet makkelijk. Daarom doen de vakspecialisten in de unieke showroom van Vloeren Peeters er alles aan om het u makkelijk te maken. U zult er vast nieuwe creatieve ideeën opdoen.

Tegels inspiratie