Passend parket en laminaat

Bij Vloeren Peeters weten we hoe moeilijk het is om het parket en laminaat te vinden dat bij u past. Met deze houten toets geeft u immers een ziel aan uw interieur. Het is zaak om een subtiel evenwicht te vinden en een perfecte harmonie te creëren. Daarenboven moet u ook rekening houden met aspecten zoals onderhoudsgemak en duurzaamheid van parket en laminaat.

Uit liefde en passie voor het hout, doen we er dan ook alles aan om u op uw wenken te bedienen. Daar helpt onze jarenlange ervaring in de ambachtelijke en traditionele plaatsing van houten vloeren ons natuurlijk bij. De investering in parket en laminaat is er één die u dagelijks terugwint in plezier, warmte en huiselijkheid.

Ruim assortiment parket en laminaat

Voor een bijzonder ruim assortiment parket en laminaat moet u natuurlijk bij Vloeren Peeters zijn. In onze uiterst professionele showroom hebt u de keuze uit verschillende soorten, kleuren en motieven. Onze rijke collectie bestaat enkel en alleen uit het beste parket en laminaat van gerenommeerde topfabrikanten. Dit alles gekoppeld aan ijzersterke prijzen. Onze eigen plaatsingsdienst doet er verder alles aan om een perfecte uitvoering te verzorgen. Met oog voor detail wordt dit edel product onder optimale omstandigheden geplaatst. Zodat u er dag na dag eindeloos plezier aan beleeft. Onze knowhow en ons ruim assortiment parket en laminaat maken van Vloeren Peeters de ideale partner die u zoekt.

 

Parket inspiratie