Duurzaam natuursteen

Bij Vloeren Peeters wordt natuursteen gekenmerkt door zijn duurzaamheid en tijdloosheid. Het uitzonderlijke cachet en de bijzondere patine van ons gamma natuursteen zullen ook u ongetwijfeld bekoren. Het is niet voor niets dat natuursteen zowel een eigen verbondenheid met de natuur als gezellige huiselijke warmte uitstraalt.

Vele architecten, interieurontwerpers, aannemers en promotoren doen dan ook op ons een beroep als het om natuursteen gaat. Een duurzaam product geleverd en geplaatst door een duurzaam bedrijf. Een perfecte combinatie waar ook u kunt van genieten. Jarenlang!

 

Ervaring in natuursteen

Sinds 1992 biedt Vloeren Peeters u zijn uitzonderlijke ervaring inzake natuursteen. We gaan er dan ook prat op om u de beste soorten natuursteen uit zowat de hele wereld te kunnen aanbieden. Uw persoonlijke smaak aangevuld met onze jarenlange ervaring. Dat is een samenspel dat gegarandeerd leidt tot een uitgekiende en weloverwogen keuze. Bij het selecteren van uw hoogsteigen natuursteen houden we rekening met genot, uitstraling maar ook onderhoudsgemak. Bovendien verzekeren we u een vlotte afhandeling en een vooropgestelde planning die altijd wordt gerespecteerd. Aarzel ook niet een beroep te doen op de expertise van onze showroomspecialisten. Zij zullen u immers helpen om de natuursteen uit te kiezen die beantwoordt aan al uw wensen. Vloeren Peeters gaat niet voor minder dan klasse, puurheid en perfectie. Een prachtexemplaar ligt bij ons voor u klaar…

 

Natuursteen inspiratie