De laatste jaren heeft Vloeren Peeters en W&T chape een sterke reputatie opgebouwd bij architecten, interieurontwerpers, aannemers en promotoren en dit mede dankzij een ervaren team van verkopers, werfleiders en plaatsers.

Het uitkiezen van vloeren is geen sinecure. Vandaar wordt er veel belang gehecht in het selecteren van mooie en duurzame materialen in elke stijl. Laat uw klanten kennismaken met een complete collectie die op een boeiende wijze wordt gepresenteerd zodat kiezen geen onmogelijke opdracht lijkt.

 

Uw plannen en wensen worden deskundig besproken, zodat elke project uniek wordt en de uitstraling krijgt die uw klanten verdienen. Een reeds gewaardeerd pluspunt binnen het bedrijf is de service na verkoop, zoals vlotte afhandeling van prijsoffertes en het respecteren van de vooropgestelde planning.

 

Alle uitvoeringswerken, van chape tot en met het plaatsen van vloer wordt uitgevoerd met een eigen plaatsingsdienst van gekwalificeerde vakmensen.

 

Indien jullie een persoonlijke rondleiding wensen in onze show-room en/of kennis willen maken met onze diensten, neem dan gerust telefonisch contact op 011/87.23.83 of via info@vloeren-peeters.be