Chape
Chape
Gespecialiseerde chapewerken

Gespecialiseerde chapewerken

Afhankelijk van je ondergrond en het doel van je vloer, heb je de keuze tussen verschillende soorten cementgebonden chapes. Enerzijds bieden we hechtende dekvloeren aan die rechtstreeks op de draagvloer komen, anderzijds kan je ook kiezen voor een niet-hechtende dekvloer. Deze chape wordt dan op een waterkerende laag (PE folie) geplaatst.

Of zoek je misschien de best geleidende chape voor de warmte van je vloerverwarming? Dan bevelen we je een sterk bewapende chape sterk aan .Wil je dat het bouwproces goed vooruit gaat en ligt de nieuwe vloer al klaar? Dan kan je ook voor een sneldrogende chape dekvloer bij ons terecht. Voor elke vraag ligt er bij Vloeren Peeters dus een oplossing voor je klaar.

Stipte uitvoering

Bij Vloeren Peeters maakten we van chapewerken onze specialiteit. Je kan ervan op aan dat wij je de beste service bieden. Door onze jarenlange technische ervaring en met ons vakkundig personeel bieden we een perfecte en stipte uitvoering van alle chapewerken.

Klinkt dit je allemaal niet zo bekend in de oren? Geen nood. Bij Vloeren Peeters krijg je advies over de chape die bij jouw vloerplannen past. Kom bij ons langs en wij gidsen je naar de juiste chape voor de juiste vloer. Wil je de werken laten uitvoeren? Dan gaan wij voor jou aan de slag.

Stipte uitvoering

Gratis offerte chapewerken

Is uw woning ouder dan 10 jaar? *