Chape
Chape
Gespecialiseerde chapewerken

Gespecialiseerde chapewerken

Afhankelijk van je ondergrond en het doel van je vloer, heb je de keuze tussen verschillende soorten cementgebonden chapes. Enerzijds bieden we hechtende dekvloeren aan die rechtstreeks op de draagvloer komen, anderzijds kan je ook kiezen voor een niet-hechtende dekvloer. Deze chape wordt dan op een waterkerende laag (PE folie) geplaatst.

Of zoek je misschien de best geleidende chape voor de warmte van je vloerverwarming? Dan bevelen we je een sterk bewapende chape sterk aan .Wil je dat het bouwproces goed vooruit gaat en ligt de nieuwe vloer al klaar? Dan kan je ook voor een sneldrogende chape dekvloer bij ons terecht. Voor elke vraag ligt er bij Vloeren Peeters dus een oplossing voor je klaar.

De juiste chape voor jouw vloerplannen

Bij Vloeren Peeters maken chapewerken een deel uit van onze totaaloplossingen voor onze klanten. Wij werken met betrouwbare partners waardoor we zeker zijn van de beste service voor jouw chapewerken.

Vragen over de chape die nodig is bij jouw vloerplannen Bij ons krijg je steeds het juiste advies en gidsen we je naar de juiste chape voor de juiste vloer. Wil je de werken laten uitvoeren? Dan zorgen wij voor alles.

De juiste chape voor jouw vloerplannen